Vår kompetanse

Vår bedrift har gjennom en årrekke satset på å utvikle våre ansattes kompetanse, gjennom videreutvikling, kurs og fagopplæring. Mange av våre fagarbeidere har over femten års fartstid i bedriften. Et ekstremt solid og trygt arbeidsmiljø og en lokal tilhørighet har skapt et fagmiljø som har gjort oss klar til å mestre enhver maskinmessig utfordring. Det være seg fra den minste bilmotor til motorer i store anleggsmaskiner eller fartøy.

Vår omfattende og vide spekter av oppdrag har gitt oss en unik kompetanse på det aller meste av maskiner. Vår kompetanse blir din fordel og gevinst gjennom raskere og bedre reparasjon, ombygging eller vedlikehold. Nordic Motor er en samarbeidspartner å stole på.

Nord- Norges viktigste verksted?

Bedriften er en høykompetanse bedrift innen sitt område, og er viktig for næringslivet i regionen, som transportbedrifter, entreprenører, fiskeflåten, øvrig privat næringsliv samt forsvaret.

Verksted anlegget er moderne, med lyse og trivelige lokaler, der miljøet er vektlagt både for fagarbeidere og for et produkt av høy kvalitet. Verkstedet er komplett og velutstyrt som motorverksted med få sammenligninger i Norge. Bedriften arbeider ut fra kvalitetsystemet ISO 9002

Bedriften håndterer alle typer motorer fra små personbiler til de største anleggsmaskiner. Hovedmarkedet er Nord Norge, men vi har kunder og leveranser over hele landet for mange har oppdaget for lengst at vi er ganske unike både når det gjelder arbeidsoppgaver, hastighet og løsninger. Bedriften sitter med gode transportavtaler og har erfaring med logistikk over hele Norden.

Vi har et betydelig lager av deler og komponenter for mange typer motorer. Også et stort utvalg av brukte komponenter. Vårt nettverk innen leverandører er også en fordel for deg – vi finner ofte raskere, bedre og billigere løsninger. Nordic Motor har avtale med Volvo om levering av byttemotorer til deres anleggsmaskiner i Norge

Vår kompetanse står alltid klar for å løse ditt problem, og vi har høy beredskap. Nordic Motor er en solid samarbeidspartner.