Bil – varebil

Nordic Motor AS ble etablert i 1985, vår beliggenhet er i Målselv Kommune i Indre Troms – 18 km fra Bardufoss. Bedriften har i dag 5 ansatte på hel og deltid. Våre kunder ligger i hovedsak i Nordland – Troms og Finnmark, men vi betjener kunder på landsbasis.

Skjermbilde 2016-08-22 kl. 10.49.01

Vi har en veldig stor kundekrets som velger oss når man trenger assistanse innen privatbiler og varebiler. Vi utfører alle typer reparasjoner på motor eller på demonterte komponenter fra bil og varebil. Nordic Motor er godkjent bilverksted, så vi foretar også slitasje-og havariskader.

Hos oss kan du få komplett motoroverhaling av alle typer motorer, vi selger også motordeler, slitedeler, rekvisita og byttekomponenter til motorer, girkasser, dynamo og startmotorer. Vår egen produksjon av byttemotorer er velkjent – og har gitt fullgod løsning for mange etter ett motorhavari.

Skjermbilde 2016-08-22 kl. 10.49.06

Det er trygt å be om bistand og verkstedhjelp hos Nordic Motor. Før vi går i gang avtaler vi pris på demontering og fastsettelse av skader som skal danne grunnlag for et prisoverslag. Så gir vi deg en garantipris før vi setter i gang.